grup hepsi okul yılları

Cemre: Ben Eren'den bahsedeceğim.Gülçin test kitabı alıyordu hep ama o çok gereksiz bulurdu. Anlamadığı konudan hemen özel ders alırdı. Her lafımı veya lafımızı eleştirirdi. Ama bize bir gün tiner attıktan sonra sus pus oldu.

Eren: Cemre tam bir inekti.Hep ders çalışırdı.Yazı yazmayı ve okumayı çok severdi.Ödev yapmaya da bayılırdı.Hep daha çok ödev isterdi sınıftakiler ona kızardı 13 yaşındayken falan renkli kalem krizi tutmuştu hep alıyordu.

Gülçin:Yasemin de çok uyuşuk ve unutkandı.Ödevlerini hep okulda yapardı.Hiç yazı yazmayı sevmezdi.Hep Cemre yazardı onun yerine.Bir de hep bizi rezil ederdi.

Yasemin:Gülçin çok güzel resim çizerdi.Resim silgisi,resim kelemi hatta 10 tane resim defteri alırdı bir yılda.Çok da tombikti.Bir sürü test kıtabı alırdı her gün getirirdi.Resmen kendine eziyet çektiriyordu.Bu arada her ders için ayrı kalemi,silgisi falan olurdu.İsraf yani Bir de çok tembeldi ama ders bakımından değil.Her şeyini ben taşırdım.Bir gün ben tuvalete gideceğim sen şunları otobüse koyuver dedi.İçinde 100 bin tane şey vardı.Ama yetişemedi ve eşyaları gideceği yere bıraktık Eren ve Cemre'yle.Dönüşte gördük onu az kalsın boğuyorduk...

0 yorum: