hepsi grubundan kısa kısa

Hepsi grubunun yeni albülümü;
Grup Hepsi yeni albüm hazırlıklarına çoktan başladı, nisan-mayıs aylarında da albüm piyasaya çıkıyomuş, albümde gülçinin sözlerini yazdığı şarkılar ve aşk sakızı parçasının ingilizcesi olcakmış.
Eren'in Murat BOZ'a verdiğe cevap;
Geçtiğimiz gece ‘Kuruçeşme Arena’da Yalın konserinde karşımıza çıkan Hepsi Grubu’nun Eren’i, Murat Boz’u son dönemde meslektaşlarına yönelik söylediği ‘pigme’ lafı dolayısıyla eleştirdi.
Murat Boz’la aynı müzik şirketinde bağlı olduklarını söyleyen Eren, “Murat’a bu lafları yakıştıramadım” dedi. Sempatik şarkıcı, “Murat çok iyi bir insan bu kelimeyi duyduğumda inanmak istemedim. Aslında onun böyle şeylere ihtiyacı yok. Onu çok seviyorum. Ama bu işler ‘boyla’ değil yetenekle olacak şeyler… Zaten dünya starlarının boyuna bakarsanız bunu anlarsınız” dedi.

Grup Hepsiye Müzikal Teklifi;
Dizide rol alan Hepsi grubuna teklif üstüne teklif yağıyor. Efsane müzikal 'Grease'in Türk uyarlamasında oynamaları için teklif alan grup, şimdilik sinema filmine sıcak bakmıyor. Hepsi grubu, oyunculuklarını ilerlettikten sonra sinemada boy gösterecek.


Eren Bu Günlerde Çok Dertli:
Hepsiden eren bu günlerde çok dertli çünkü; kendisine gelen film teklifini kabul edemiyor, hepsi grubunun yapımcılarıyla olan anlaşmalarında 'Hiç bir grup üyesi tek başına bir proje de yer alamaz' maddesi bulunduğundan Eren film teklifini geri çevirmek zorunda kalmış.

0 yorum: