grup hepsi üyelerinin karakter ve biyografileri

GÜLÇİN ERGÜL

KARAKTER
Mükemmelliyetçi, biraz unutkan, Dağınık, şımarık ve kaprisli...Asosyal ama şıpsevdi...Günlük tutar..Lakabı AkrepErenle birlikte kalıyor..Mertle ilgili...
BİOGRAFİ
Gülçin Ergül 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Orta okulu ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.Yedi yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.Özel piyano, şan ve hip-hop dersleri aldı.Reklam jingle'ları seslendirdi.Atatürk Kültür Merkezi Çocuk korosunda rol aldı.

EREN BAKICI

KARAKTER
Sinema düşkünü, patavatsız, uzaylı sevgisi var..Uykusuz ve açken gözü döner..Yemek ve sağlıklı yemek konusunda takıntılı..Tüm yemek programlarını ve kitaplarını takip eder..Yalana tahammülü yok..Gereğinden fazla iyi niyetli ve polyanacı...Lakabı E.T.Gülçinle birlikte kalıyorBarışla ilgili...
BİOGRAFİ
Eren bakıcı 1984 İstanbul doğumlu. Eren orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Halen Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.Altı yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.Londra'da Urdang Dans Akedemisinde vede Budapeşte Dans okulunda eğitim aldı."Dans@" grubu ile Türkiye'yi Çin'de temsil etti.Reklam jingle'ları seslendirdi."Yıldızların Altında" müzikalinde oynadı.Michael Jackson ve Britney Spears gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Selahettin Kara çalıştı.

CEMRE KEMER

KARAKTER
Alaycı, sinirli, inatçı, Obsesif, Merhametli, dostlarına ve dostluğa çok düşkün.Yanlızlığı sevmez. Karanlıkta uyur.Yaseminle aynı odada kalıyor... Yasemin loş odada yatabildiği için göz bandı kullanıyor..Emre alevden ayrıldıktan sonra beraber olacaklar...
BİOGRAFİ
Cemre Kemer 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi ve orta okulu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.Beş yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.Özel piyano ve şan dersleri aldı.Kliplerde oyunculuk yaptı.Reklam jingle'ları seslendirdi.

YASEMİN YÜRÜK

KARAKTER
Uyumlu, arabulucu, alıngan, Arabalara tutkun.Erkek fatma... Ama kokoşta olabilir..Sorun çözücüdür ama yanlız kalırsa içine kapanır...Karanlık korkusu var, sürekli loş ışıkta uyur..Korkut ondan hoşlanıyor.. Herkes farkında ama o ilgilenmiyor..Lakabı "Schumacher"Cemre ile aynı odada kalıyorlar..
BİOGRAFİ
Yasemin Yürük 1986 yılında İstanbu'da doğdu. Yasemin orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Şu an halen üniversite eğitimini devam ediyor. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okuyor.Üç yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.Tiyatro dersleri aldı. Reklam jingle'ları seslendirdi. Özel şan ve piyano dersleri aldı.

0 yorum: